Бел ориз 500 гр.

Кочански ориз сорта сант андреа во амбалажа од 500 гр. Прва класа. Поминат низ сите технолошки процеси како и низ колор сортер, содржина на кршен ориз 2-3%.

Бел ориз 900 гр.

Кочански ориз долго зрно во амбалажа од 900гр. Прва класа, содржи 2-3% кршен ориз, поминат низ колор сортер.

Бел ориз 4.5 кг

Кочански ориз сорта сант андреа во аблажа од 4,5 кг ,прва класа содржи 2-3% кршен ориз ,поминат низ колор сортер.

Бел ориз “Марија” 900 гр.

Кочански ориз сорта глорија округло зрно во амбалажа од 900гр. Екстра класа, содржина на кршен ориз 2-3%, поминат низ колор сортер.

Бел ориз 900 гр.

Кочански ориз сорта сант андреа во амбалажа од 900гр. Прва класа,содржина на кршен ориз 2-3%. Поминат низ колор сортер

Бел ориз 800 гр.

Кочански ориз сорта сант андреа во амбалажа од 800гр. Прва класа,содржина на кршен ориз 2-3%. Поминат низ колор сортер

Имате прашања? Слободно побарајте не !
+389 33 355-020

© 2018 Сите права задржани. Orizarstvo

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk