Oriz i bardhë Sant’Andrea 500 gr.

Orizi i Koçanës lloji sant andrea në ambalazh prej 500 g klasi i parë. Kalon nëpër të gjitha proceset teknologjike si dhe nëpër sortuesin kolor, sasia e orizit të thyer 2-3%.

Oriz i bardhë Sant’Andrea 900 gr.

Orizi i Koçanës kokërr e gjatë në ambalazh prej 900 g. Kalon nëpër të gjitha proceset teknologjike si dhe nëpër sortuesin kolor, sasia e orizit të thyer 2-3%.

Oriz i bardhë Sant’Andrea 4500 gr.

Orizi i Koçanës lloji sant andrea në ambalazh prej 4500 g klasi i parë. Kalon nëpër të gjitha proceset teknologjike si dhe nëpër sortuesin kolor, sasia e orizit të thyer 2-3%.

Oriz Koçane “Marija” 900 gr.

Oriz Koçane lloji gloria, kokërr e rrumbullakët – në ambalazh prej 900 g. Klasi ektra, sasia e orizit të thyer 2-3%, ka kaluar nëpër sortuesin kolor.

Oriz i bardhë 900 gr.

Orizi i Koçanës lloji sant andrea në ambalazh prej 900 g klasi i parë. Kalon nëpër të gjitha proceset teknologjike si dhe nëpër sortuesin kolor, sasia e orizit të thyer 2-3%.

Oriz integral ngjyrë kafeje

Oriz integral ngjyrë kafeje 900g.

Oriz i bardhë

Oriz i bardhë 800 gr.

Keni pyetje? Mos ngurroni të na telefononi!
+389 33 355-020

© 2018 Сите права задржани. Orizarstvo

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk