Бел ориз “Марија” 900 гр.

Кочански ориз сорта глорија округло зрно во амбалажа од 900гр. Екстра класа, содржина на кршен ориз 2-3%, поминат низ колор сортер.

Имате прашања? Слободно побарајте не !
+389 33 355-020

© 2018 Сите права задржани. Orizarstvo

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk