Бел ориз 900 гр.

Кочански ориз долго зрно во амбалажа од 900гр. Прва класа, содржи 2-3% кршен ориз, поминат низ колор сортер.

Имате прашања? Слободно побарајте не !
+389 33 355-020

© 2018 Сите права задржани. Orizarstvo

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk