Бел ориз 4.5 кг

Кочански ориз сорта сант андреа во аблажа од 4,5 кг ,прва класа содржи 2-3% кршен ориз ,поминат низ колор сортер.

Имате прашања? Слободно побарајте не !
+389 33 355-020

© 2018 Сите права задржани. Orizarstvo

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk