Бел ориз 500 гр.

Кочански ориз сорта сант андреа во амбалажа од 500 гр. Прва класа. Поминат низ сите технолошки процеси како и низ колор сортер, содржина на кршен ориз 2-3%.

Имате прашања? Слободно побарајте не !
+389 33 355-020

© 2018 Сите права задржани. Orizarstvo

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk