Oriz i bardhë Sant’Andrea 500 gr.

Orizi i Koçanës lloji sant andrea në ambalazh prej 500 g klasi i parë. Kalon nëpër të gjitha proceset teknologjike si dhe nëpër sortuesin kolor, sasia e orizit të thyer 2-3%.

Keni pyetje? Mos ngurroni të na telefononi!
+389 33 355-020

© 2018 Сите права задржани. Orizarstvo

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk