Бел ориз 900 гр.

Кочански ориз сорта сант андреа во амбалажа од 900гр. Прва класа,содржина на кршен ориз 2-3%. Поминат низ колор сортер

Имате прашања? Слободно побарајте не !
+389 33 355-020

© 2018 Сите права задржани. Orizarstvo

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk