Për ne

Kompania “Orizarstvo” SHPKNJP me seli në Çeshinovë, Koçanë, RM është themeluar në vitin 2004 dhe i posedon pajisjet e veta për përpunimin e orizit me kapacitet prej 2,5 t në orë, qendër për grumbullimin e arpës së orizit, si dhe repart për paketimin e orizit.

Proces

1

Korrje

Fusha orizi nga lugina e Koçanës

2

Qërimi

i arpës së orizit me kapacitet të madh prodhues

3

Sortimi

i orizit nëpërmjet sortuesit kolor me qëllim përftimi të kokrrës së tërë të cilësisë së lartë, pa aditivë shtesë dhe pa oriz të thyer.

4

Prodhim

final produkt i gatshëm – oriz i bardhë

5

Paketimi

në ambalazh varësisht nga nevojat e klientit

Keni pyetje? Mos ngurroni të na telefononi!
+389 33 355-020

© 2018 Сите права задржани. Orizarstvo

Веб дизајн и изработка KupiSajt.mk